• AKTUELLT JUST NU

• Back

ALLMÄN FÖRELÄSNING – LUFFARNAS LIV OCH LEVERNE

Höstens luffarprogram är nu inbokat.

Det går av stapeln onsdagen den 30 september och onsdagen den 7 oktober. Båda dagarna kl 14.00.

Program:

• Luffarberättelser om Luffarnas Liv & Leverne
  • Lunch med helstekt kotlettrad, stekta potatis och grönsaker
  • Kaffe/the med godaste ostkakan

Programmet tar ca 2 timmar.

Kostnaden är 225 kronor per person.

Antalet gäster är begränsat till 46 för att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Välkommen med din anmälan senast en vecka före aktuellt datum på telefonnummer 0708-24 24 70 eller via mail: inger@luffarmuseum.se. OBS! För att evenemanget ska bli av måste vi vara minst 10 personer.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer vad gäller den pågående pandemin. Har du frågor får du gärna höra av dig.

Vi håller som bäst på att bygga ut på Hönsalottas luffarmuseum. Luffarkammare och barnluffaravdelning. Stolla-Hedda kommer att ta hand om alla barn som kommer och berätta sagor och mycket mer. När detta invigs kommer vi att berätta om här på vår hemsida. Håll utkik alla barn…