2020-12-02

Från och med torsdagen den 3 december till och med fredagen den 18 december 2020 har vi öppet vardagar mellan 13.00 och 15.00. Dagens lunchrätt serveras till en kostnad av 95 kronor. Fika serveras i vanlig ordning. Helger håller vi helt stängt.

Vi har på prov haft öppet mellan kl 13.00 och 16.00. Det har visat sig att vi kan dra ner på öppethållandet ytterligare och nu gör vi det.

Vi tar gärna emot beställningar från grupper som vill komma till oss på besök och se muséet och kanske även äta. Ring oss på 0708-24 24 70 och berätta hur ni vill ha det så fixar vi det!

Sedan den 1 december 2020 kan vi även erbjuda catering med fullständiga rättigheter till företag, privata fester, m m. Ring oss för mer information på 0708-24 24 70.

2020-11-17

Den 23 november 2020 stänger vi tillfälligt all verksamhet.

Det drabbar alla. Även oss i Boda glasbruk. Nya direktiv från regering och Folkälsomyndighet gör att vi idag beslutat att stänga ner ALL verksamhet fr.o.m. måndagen den 23 november, tills nya direktiv kommit som gör det möjligt för oss att öppna igen. Ju förr, dess bättre och vi längtar redan dit!

Det är så tråkigt, för vi har verkligen kämpat för att hålla vår verksamhet igång, men självklart måste vi alla hjälpas åt att hindra att smittan sprids.

Fram t.o.m. söndagen den 23 november släpper vi in enbart 6 personer samtidigt på museet samt 8 personer i restaurangen/Bistron. Vi stänger även kl 16 alla dagar t.o.m. söndag.

2020-11-15

På grund av det rådande läget vad gäller den pågående pandemin har vi beslutat ställa in julborden lördagen den 5 december och söndagen den 6 december. Det var inget lätt beslut att ta, men det känns som det enda rätta i dagsläget.

Vi anpassar oss efter förutsättningarna och hoppas att istället för Julbord kunna erbjuda “Februaribord” eller kanske “Marsbord”. Det blir då som ett smörgåsbord liknande det julbord som vi hade tänkt servera den 5 och 6 december.

Håll utkik på den här sidan efter mer information, alternativt på sidan Evenemang. Men allt styrs ju av Coronans framfart och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Ha det gott tills vi ses! För det gör vi ju!

Vi har fortfarande öppet på muséet, i Bistron och i puben varje dag för den som vill komma på besök till oss. Vi öppnar varje dag kl 11.00 och stänger kl 18.00 (söndag – torsdag) respektive 20.00 (fredag – lördag).

VÄLKOMNA!

Vi håller som bäst på att bygga ut på Hönsalottas luffarmuseum. Luffarkammare och barnluffaravdelning. Stolla-Hedda kommer att ta hand om alla barn som kommer och berätta sagor och mycket mer. När detta invigs kommer vi att berätta om här på vår hemsida. Håll utkik alla barn…