• AKTUELLT JUST NU

• Back

Vi följer Folkhälsorådets rekommendationer vad gäller den pågående pandemin. Har du frågor får du gärna höra av dig.

Under Corona 19 härjat har vi använt tiden till att renovera. Bland annat har vår fasad målats om. Vi har också gjort en utomhusutställning som handlar om vårt område. Från starten av Boda 1864 fram till nutid. Vi håller även på att iordningställa Erik Höglunds Plats. Där kan man sitta och fika eller bara tänka bort en stund. Men vi har många fler Nyheter som vi kommer att berätta om framöver. Välkomna till oss!

TUK-TUK alla luffarbarn!
Torsdagen den 23 juli har alla barn som kommer till oss möjlighet att få åka i en alldeles äkta Tuk-Tuk.
Under sensommaren kommer vi att öppna en luffarbarnavdelning där Stolla-Hedda bland annat kommer att berätta för alla barnen om hur det var att vara luffarbarn.

Som en första introduktion till Luffarnas barnavdelning bjuder vi torsdagen den 23 juli alla barn på en åktur i riktig Tuk-Tuk samt luffarsaft och bulle.
Dessutom får barnen träffa både Stolla-Hedda som berättar och Snacke-Per som kommer att köra Tuk-Tuk bilen.

Tider: 10 -12 samt 14 – 17
Plats: Hönsalottas luffarmuseum
Pris: Gratis för alla barn.

Välkomna!

Vi håller som bäst på att bygga ut på Hönsalottas luffarmuseum. Luffarkammare och barnluffaravdelning. Stolla-Hedda kommer att ta hand om alla barn som kommer och berätta sagor och mycket mer. När detta invigs kommer vi att berätta om här på vår hemsida. Håll utkik alla barn…