KOM TILL BODA GLASBRUK OCH LÅT BÅDE SMAKLÖKARNA OCH SKRATTMUSKLERNA FÅ JOBBA!

Hönsalottas är nu mitt uppe i högsäsongen för bussgrupper och har besök i princip varje dag under de närmaste månaderna. För dig (eller mindre grupper) som vill låta smaklökarna och skrattmusklerna jobba finns det möjlighet att ”haka på” vid följande tillfälle:

Lördagen den 19 november: 25 platser

Efter den 22 oktober finns det några lediga dagar kvar att boka för egna grupper.

Ring oss på 0708-24 24 70 eller 070-5678 046 för mer information.

ÖPPET ENBART FÖR GRUPPER

Säsongen för spontanbesök på Hönsalottas Luffarmuseum är över för 2022. Det finns dock möjlighet att besöka oss och vara med i våra program under sensommar och höst. Hör av er med frågor om tid och annat på telefonnummer 0708-24 24 70.

Några lediga datum finns ännu för inbokning av grupp.

Välkomna!

OKTOBERFEST DEN 22 OKTOBER 2022 MED ROTBLÖTA OCH NADINE WEILAND

Den 22 oktober 2022, kl 18.00 – 22.00, ställer vi till med oktoberfest med traditionell mat och dryck och mycket musik. På scenen: Rotblöta och Nadine Weiland.

Oktoberfest är en traditionell tysk ölfestival som hålls i slutet av september och början av oktober varje år i Munchen, Bayern. Oktoberfesten arrangerades första gången år 1810 och anses nu vara världens största folkfest. Vi gör en variant på den festen.

Mer info kommer!